jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 11 mars 2012

Filtbokstäver från Emil & Ida.se

Av Jenny och Jon Sjöberg - 11 mars 2012 15:45


Internetshoppen Emil & Ida.se säljer färgglada filtbokstäver att dekorera till exempel barnrummet med. Bokstäverna kostar 50 kr styck - och de är fraktfria!


Bokstäverna finns i många härliga färger och man kan också välja prickar till bokstäverna för att göra dem lite skojigare. Prickarna är självhäftande och du får själv fästa dem som du vill.


 


Och samtidigt avslöjar vi våra namnförslag till babyn...  så ni får lite tid att vänja er. Vet att pojknamnet inte är det vanligaste, men vi gillar det. Namnen har varit bestämda långt innan babyn blev till, bara att vänta och se om det blir en pojke eller flicka, tills dess kallar vi den baby I. Men vi har ju en baby redan som givetvis också fick en bokstav.


   


Besök Emil & Ida.se och beställ dina bokstäver,

eller kika runt i deras stora sortiment med varor för de små.

 
 
Malin

Malin

11 mars 2012 16:42

Jätte fina namn, åh spännande och se vad det slutligen blir :)
Fina bilder på er finaste Nalle!
kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

11 mars 2012 17:00

Tack så mycket, vi gillar dem också. :)

Nalle gillar verkligen sitt N, det är hans nya bästa leksak.

Hoppas helgen varit fin och att veckan blir minst lika bra. Kramar! /Jon

 
Lotta

Lotta

11 mars 2012 20:21

Jättefina namn tycker jag! Roligt med namn som inte är så vanliga.

Å vilka smarriga mackor ni gjort oxå...jammi!

KramKram!

http://www.esmeralda71.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

11 mars 2012 20:31

Många tänker ju på den där partiledaren men honom är vi för unga för så det gör inte vi... ;) Isa gillar vi också. Men tills dess, baby I.

Det är lite irriterande att de i Skövde inte berättar könet på bebisen. Bara om det är av medicinskt syfte...

Kommer väl lägga ut bild här och hoppas att någon kan berätta vad det är för en en. Spelar inte så stor roll vilket, men det skulle vara praktiskt att veta. Försökte titta på ultraljudsbilder på nätet men det blir ju ändå en gissning. Kanske kan muta personalen, eller hoppas på att de är snälla...?

Men inredning av barnkammare och inköp av babykläder faller nog inte under "medicinskt syfte"...

Smörgåsarna var inte dumma, och det blev faktiskt så det räckte till matlåda till Jon också. /Jenny

 
Ingen bild

Lina

11 mars 2012 21:39

Finfina namn måste jag säga!

Hade jag varit du hade jag nog frågat på ultraljudet trots allt. Kanske träffar ni på någon snäll.

Med båda våra barn har vi dock inte haft en suck av en chans att få se mycket alls, dem har vänt ryggen till, lagt sig på alla fyra och borrat ner ansiktet, lagt armarna i kors och händerna över ansiktet... Tja, dem har helt enkelt varit väldigt inkognito vid alla ultraljud vi varit på ; )

Könet kommer jag dock själv aldrig fråga om tror jag. Jag tycker att det är så kul att få veta först på förlossningen. Bästa presenten man kan få ju. Men jag förstår charmen i att veta också i och för sig, det kan ju vara lite praktiskt på vissa sätt.

Jenny och Jon Sjöberg

12 mars 2012 08:51

Det var mina förslag från början, men Jon har fått ganska lång tid på sig att vänja sig om man säger så... ;)

Jag skulle ju som sagt gärna vilja veta för att det skulle vara lättare... (och för att jag är lite av ett kontrollfreak).

Det är ju så himla mycket annat som jag måste vänta på hela tiden... Fast ultraljudet kommer ju att ge oss positiva besked ändå, hoppas vi. Vi vill ju gärna veta att det som går att se är som det ska.

Men självklart ska vi fråga! Kan ju bara få ett nej. /Jenny

 
maddie

maddie

12 april 2012 09:27

Kan inte säga annat än att flicknamnet ni valt är otroligt fint. Vår lilla turbo heter ju också Isa (Isa Noelle). Verkar vara ganska ovanligt. Folk rynkar alltid på näsan och ser ut som frågetecken "Lisa!?"... :)

http://www.maddiesliv.blogspot.com

Jenny och Jon Sjöberg

12 april 2012 09:35

Då får vi hjälpas åt att sätta namnet på kartan! :) Vet inte så många som bär namnet heller men det känns bra att inte varenda unge heter det heller. Jättefint mellannamn ni valde också! /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 27 april 09:00


Dagarna med Lin och Sia är ombytliga och häromdagen blev uppgiften att montera och dekorera en tårta. Dessutom testade vi att få den att se ut som en fjäril och det var inte alls knepigt. Vi delade de färdiga tårtbottnarna på mitten och bara vände de...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 26 april 09:00


Vi tror att den här lekplatsen invigdes någon gång i vintras och vi har pratat om att att besöka den, men det är ju inte så kul att besöka en snöig lekplats... I helgen blev det istället av för då passade det bra i och med att Ian och Isa var på Ky...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 25 april 15:15


Det här aktivitetshäftet fick Loe när han var yngre och vi tyckte att det fungerade bra. Nu är det Lins tur att ta sig igenom aktiviteterna i hennes eget häfte, ett häfte som mest tar upp små bokstäver. I häftet finns diverse övningar där svar ska sk...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 24 april 06:00

Den stora älgvandringen har dragit igång på SVT och till och från har vi livesändningen på. Så igår, på Världsbokdagen, drog jag igång ett älgtema med Lin och Sia. Men vi började på boktemat och såg avsnittet om Världsbokdagen med Greta Gris och så l...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 23 april 07:30


Idag firas Världsbokdagen runtom i världen och vi smygstartade uppmärksammandet redan igår när vi besökte biblioteket för sagostunden. Utöver det vanliga fick alla barnen välja en Pixi-bok att ta med sig hem i present. Böckerna passade vi på att läsa...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards