jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 25 juli 2020

Bloggen 10 år!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 juli 2020 11:15

Idag för tio år sedan la vi ut det första blogginlägget här på JENNYJON och det här blev den första bilden: vi tillsammans med älskade och saknade Nalle.



Sedan dess har vi publicerat över 8200 inlägg och delat över 17000 bilder med våra läsare! Mycket har hänt under detta decennium... Vi är tyvärr en hund mindre, men under åren som passerat har vi gått från lägenhet till att bli husägare och framförallt har vi fått fyra barn som berikat vårt liv på sätt som vi aldrig kunnat föreställa oss innan. 

När vi ser tillbaka har vi svårt att se vad vi hade att skriva om då dagligen (för vi har under all den här tiden publicerat minst ett inlägg per dag!) då barnen tar upp en så stor del av livet nu. Någon gång tar vi oss kanske tiden att läsa tillbaka.

Ett och annat tävlingsinlägg kommer vi säkert att ramla över då om vi tittar tillbaka, för att just kunna delta i tävlingar genom att dela inlägg på bloggen var en av anledningarna till att bloggen startades. Sedan har det liksom bara flytit på.

Bloggen har blivit en hobby, ett sätt att minnas, ett sätt att skriva av oss på, ett sätt att dela allt möjligt på och vår vrå av världen.

Självklart håller vi en privat nivå här då allt inte går att dela offentligt, och den gränsen drar vi själva. I andra sociala medier blir inläggen något som andra "måste" se, här går det att kika in om man vill och vilka ni är som läser just dessa rader kommer vi aldrig få veta, men vi hoppas att ni fortsätter att följa oss.

När vi blickar framåt vet vi inte så mycket om vad som väntar, men dagar och nätter kommer att komma och gå från vårt liv och vi ska dela med oss av så mycket som bara är möjligt. Och vi börjar med en nytagen bild på oss. 


Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe · Nalle
 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 25 april 15:15


Det här aktivitetshäftet fick Loe när han var yngre och vi tyckte att det fungerade bra. Nu är det Lins tur att ta sig igenom aktiviteterna i hennes eget häfte, ett häfte som mest tar upp små bokstäver. I häftet finns diverse övningar där svar ska sk...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 24 april 06:00

Den stora älgvandringen har dragit igång på SVT och till och från har vi livesändningen på. Så igår, på Världsbokdagen, drog jag igång ett älgtema med Lin och Sia. Men vi började på boktemat och såg avsnittet om Världsbokdagen med Greta Gris och så l...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 23 april 07:30


Idag firas Världsbokdagen runtom i världen och vi smygstartade uppmärksammandet redan igår när vi besökte biblioteket för sagostunden. Utöver det vanliga fick alla barnen välja en Pixi-bok att ta med sig hem i present. Böckerna passade vi på att läsa...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 22 april 15:15

  Lin ville ha en massa småflätor i håret så jag flätade på och satte fast färgglada loomband. Och som om inte det var festligt nog så blev det också en ansiktsmålning!   Efter en tid tog vi ur flätorna och då blev det förstås väldigt vågigt...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 21 april 08:00

Ian och Isa kämpar vidare med försäljningen ur sina gröna majblommeväskor. Och efter att ha betat av närområdet med dörrknackning har centrum blivit nästa plats för försäljning.     Vid ett av tillfällena var Sia med som "reklampelare" oc...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Juli 2020 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards