jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg den 29 maj 2024

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 29 maj 09:15

Igår anordnade kyrkan sin årliga Vårfest som inleddes med mässa i Kyrkefalla kyrka, där Sommarskuggan gjorde ett uppskattat gästspel. Väldigt oväntat men mycket roligt och stämningen i kyrkan förändrades när barnen insåg att den store skuggslemsbusaren stod uppe på läktaren vid orgeln. Mässan fortsatte med diverse punkter och Lin var särskilt där för att hämta sin 6-årsbibel som hon fick gå fram till koret för att få.

När tiden i kyrkan var slut delades det ut VIP-halsband till alla barn för att ge dem möjlighet att ta del av alla skojigheter på grönytorna utanför. Våra barn började med fiskedamm där samtliga fick upp varsitt bubbelsvärd, men det fanns också chokladhjul och rispåsekastning - självklart med vinster till alla. Det bjöds på korv och fika och i Tipi-tältet gick det att måla sin egen frisbee. Det gick också att åka häst och vagn, eller bobby car på en bana och ur såpbubblemaskinen välde det ut festliga bubblor.

I det stora hela hade arrangemanget tur med vädret, det var först mot slutet som himlen öppnade sig och regnet öste ner, men innan det lite solsken så att en vacker regnbåge ramade in kyrkans våravslutning. För Ian och Isa är kyrkovåren dock inte riktigt slut än för de ska iväg på läger tillsammans med Kyrkhängs-gruppen lite senare i juni.


Ian · Isa · Lin · Loe · Sia

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Maj 2024 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards