jennyjon - vår vrå av världen

Direktlänk till inlägg 31 juli 2013

Varför vi har beställt en ny dörr

Av Jenny och Jon Sjöberg - 31 juli 2013 22:15

   

  

Vår nuvarande ytterdörr är inte särskilt snygg så nu får vi svälta ett tag då vi lagt pengar på en ny. Vi har aldrig gillat den här dörren av flera olika anledningar: det drar från den, den går inte att stänga utan att det dånar i hela huset, fönstren släpper igenom massor med ljus så en gardin hänger tillfälligt uppe, låsen är fula och rostiga och det har flagnat färg på dörren.

Det satt dessutom en innerdörr uppe tidigare men den var vi snabba med att lyfta av, för att springa i dubbla dörrar flera gånger om dan ville vi inte. Dock fyllde säkert det här en funktion när det kommer till att bevara värmen, för man ser hur ljuset lyser in på flera sidor om den här dörren.

Så förutom att vi får en ny snygg dörr så kommer vi kanske också att tjäna in lite i värme när det blir kallare. Och nu när vi lagt ner så mycket jobb på att måla om huset och bättra till entrén blir det här mycket trevligare.

Det var ganska lång leveranstid så det kommer att dröja ett tag, men bara tanken på att gammeldörren ska bytas värmer så länge.

 

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 21 jan 10:15


För att få Lin att sitta kvar en stund på pottan har hon bland annat fått sitta och plocka med våra plåster. Då kan det låta så här:     Och när Jon sa att hon hade en fin tofs var hon inte sen att säga "fläta". Och det var ju faktiskt en fläta...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 20 jan 13:00


I helgen skötte Lin telefonbeställningarna och Ian och Isa var pizzabagare!   ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 19 jan 18:00


      ... en så söt rosa kanin till Lin.         ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 19 jan 07:22

  Vårt hem, det vita huset med lila dörren i bakgrunden.       Det var inte ett långt inslag från Tibro som var med i Postkodmiljonären men ändå tillräckligt för oss att kunna se vårt hus när drönarbilder visades och när grannarna fick b...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 18 jan 15:56


I brist på snö... plockade vi fram de undanställda cyklarna istället. Lin övade springcykel, Loe lärde sig utan stödhjul i somras och kom ihåg hur man gjorde och Ian och Isa skickade vi iväg några varv runt Ånaplan. ...

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
1 2 3 4 5 6 7
8 9 10 11 12 13 14
15 16 17 18 19 20 21
22 23 24 25 26 27 28
29 30 31
<<< Juli 2013 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se