jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg den 2 juni 2024

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 2 juni 08:00



Andra besöket på Skara Sommarland är avklarat och därmed är säsongskorten redan intjänade. Den här gången riktade vi in oss på att åka det som inte blev av sist som till exempel Gruvbanan som var stängd då och Clowntrumman. Men nu var faktiskt det mesta öppet förutom Vikingen som inte kommit igång än och tyvärr var Big Drop stängd, den hade Loe annars tänkt åka.
Vi var en kortare stund i tivolit och desto längre tid i vattenparken för det var ju underbart väder. Det blev bad i massor, men tyvärr så var det något fel på "trafikljuset" i Snakepit och badgästen efter Loe släpptes iväg för tidigt och hann komma ikapp och körde in i honom. Han fick hennes fot i ryggen, strax under nacken och blev både chockad och ledsen. Det var ömt och vi gick till sjukstugan med honom för koll men det verkade ändå ganska ok. 
Självklart meddelade vi personal som såg över det nyinstallerade systemet i attraktionen och vi badade vidare. Lin, som överraskat stort när det kommer till vatten på sistone, kastade sig ut i linbanan och innan hemgång passade vi på att ta vändan i Sommarlandståget. Hinner vi med något mer besök innan högsäsong tro...?

Ian · Isa · Lin · Loe · Sia · Utflykter

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24
25
26
27
28
29
30
<<< Juni 2024
>>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards