jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under mars 2018

Av Jenny och Jon Sjöberg - 13 mars 2018 06:15



Världens bästa och busigaste Loe har födelsedag idag. Vi passade på att fira honom i helgen på sedvanligt vis med tårta och presenter då det är lite kort om tid under vardagseftermiddag och kvällar.
En tårta med favoriterna Babblarna serverades till stora ögon och Loe blåste helt utan hjälp ut tårtljuset på den fina och smarriga tårtan. Babba hamnade på Loes tallrik.



I paketen låg lite av varje men bilbanan blev förstås den stora grejen som uppskattades extra (och igår budade vi hem en likadan så nu har vi en bana som är dubbelt så lång med flera bilar). Några napp i fiskedammen blev det också för Loe innan firandet var över.
Och i och med detta firande var årets första kalas av många avklarat. Nu kan istället väntan på påskharen och de festligheterna ta vid...


Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 12 mars 2018 08:40

Idag blir äldst i syskonskaran 5,5 år!


Ian
Av Jenny och Jon Sjöberg - 11 mars 2018 14:30

Nej, inte känns det så. Snön ligger där den ligger och minusgraderna fortsätter. Snöar ju faktist mer nu. I år kanske vi går direkt på sommar och hoppar över våren? Helgen har bestått av lite och varje och fort som sjutton har den gått. Lite krasslighet består. Segt när det inte släpper. I fredags hade vi 16-årig pardag på tal om tid som flyger förbi, vi har förfirat Loe, varit på klädbytardag och så en massa hushållssysslor förstås. Att vi blivit fler märks särskilt på tvättberget... Söndagspizza blev ett gott avslut på helgen och nu är det ju faktiskt bara ett par veckor kvar till påsklov!


Av Jenny och Jon Sjöberg - 9 mars 2018 11:01

Storasyster leker frisör med lillasyster.


Isa · Lin
Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 mars 2018 19:45

Ett roligt sätt att göra LEGO till en aktivare aktivitet!


Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 8 mars 2018 11:13

För några dagar sedan visade Facebook att jag för några år sedan lagt ut bilder på snödroppar vid den här tidpunkten. Idag för tre år sedan hade vi barmark och Ian är i studsmattan i trädgården. Så långt ifrån idag då det istället envisas med att komma mer snö. Jag vill ha sol, värme och vår! /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 7 mars 2018 19:30


Nu är det sluträknat på veckorna. I söndags blev Lin två månader och idag var det BVC-besöket inplanerat. Ian och Isa lämnades först på förskolan. Vi har varit lite krassliga här och var i familjen så de var inte där igår och i måndags var det lovdag. Men i det stora hela har vi klarat den här sjukdomstiden bra. Lättare förkylningar bara och framförallt så har Lin förblivit frisk. Jag, Lin och Loe var in en sväng till Familjecentralen innan besöket.
Nu finns det ingen som helst oro för att hon inte skulle gå upp i vikt som tänkt. Hon är ikapp bra på kurvorna och är nu 57 cm lång och väger 4850 gram. Och det märks att hon blivit större. Några kläder har hon redan vuxit ur och det är med en mindre sorg som de kläderna läggs undan och det blir än mer märkbart hur fort tiden rusar fram.

Vid nästa besök, runt 3 månader, är det dags för vaccinering och i samband med det besöket ska pappans mående kollas upp. Det är något nytt. Jag fick fylla i några frågor om min hälsa idag och är inte i någon riskzon, men tröttheten som ständigt råder har ju en negativ inverkan på det mesta så när sömnkontot återhämtat sig så kommer det känns lättare. Och när det här eländiga vädret ger med sig... fast imorgon var det tydligen dags för ännu mer snö. /Jenny


Lin

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards