jennyjon - vår vrå av världen

Alla inlägg under mars 2018

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 mars 2018 13:06


Dopram i detta utförande har samtliga barn och även en Sophie La Girafe. Dopramen gillar vi eftersom den har plats för att gravera in sifforna, men även att den har plats för foto och hårlock. Giraffen vet vi inte hur det kommer sig men att den finns med i en av Jennys favoritfilmer Tre män och en baby kan ha något med saken att göra.


Lin
Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2018 19:46

Eftersom barnen ändå var uppklädda i och med Lins dop så passade vi på att ta lite bilder på dem. Dock blev inte familjebilden på oss av i och med att det var för kallt för Lin att ha på sig kläderna som matchar med Isa. Och för oss andra också för den delen... Vi vill ta de bilderna utomhus, så det får vänta. Men de fotografier vi väl tog på barnen blev ju fina! Det är ju så himla kul att syskonmatcha, och bäst att passa på medan de fortfarande går med på det.


       

Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2018 19:37


Idag har vi varit i Högåskyrkan och döpt vår lilla Lin.


 

Allmänt · Ian · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 mars 2018 17:58

Klockan sju lämndes bilen in för milservice och då var redan andra maskinen tvätt igång. Och dagen fortsatte med lite av varje. På morgonen fixade jag ihop ett par svarta västar till Ian och Loe då barnen fått för sig att ut och påska. Tänk vad man kan göra med tyg, ett par sömmar, kardborre och limpistol. Jag var iväg för att klippa mig hos min underbara frisör. Så trist att vi ses så sällan bara för jag blir alltid så nöjd i hår och själ av henne. Eftermiddagen bestod av en massa mer, som till exempel att överlämna en påskpresent som tack till några grannar som varit snälla. Återigen presenter som gör gott på flera sätt, Majalyktor till förmån för Barncancerfonden och bubblet True colours till förmån för Regnbågsfonden. Häromdagen lämnade vi en present till andra vänner, så vi bockar verkligen av det som vi haft uppdämt. Och nu ska vi fortsätta med den planerade jakten för barnen för att de ska hitta sina ägg. Massor kvar så lär bli sent i säng. /Jenny


Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 mars 2018 19:42


På förmiddagen anordnade kommunen lek i en gympsal och det är en uppskattad aktivitet bland de våra. De lekte loss och brände energi, vilket var bra för eftermiddagen tillbringades med stillastittande under en resa till Skövde. Listan med olika affärer och ärenden bockades av och nu har vi allt från nya gummistövlar till ett eget bankkonto till Lin.

Allmänt · Isa · Lin · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 26 mars 2018 11:15

  

Lin
Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 mars 2018 18:16

Men man kanske måste gå ut för att se dem.


Sen har vi ju en hel del snö kvar också.

Av Jenny och Jon Sjöberg - 25 mars 2018 15:00


Idag har blåmesar visat intresse för holken och flugit in och ut och bökat runt därinne. Kanske vårstädning på gång? Ifjol skedde inflyttning till en helt tom holk så sent som den 16 april. Så det blir tidigare i år, trots den sena värmen i så fall.
Men ifjol gick det ju inte alls så bra för Maja och Ninja och deras ungar. Ingen av ungarna överlevde och en trolig förklaring vi fick till detta var att den ena av fågelföräldrarna dött och den överlevande inte klarade av matningen av ungarna på egen hand.
Så kanske att det är ett nytt par som valt vår holk i år. Svårt att veta förstås, men vi får väl börja med att se ifall de verkar flyttta in eller ej. 

Presentation


Det är vi som är Jenny och Jon, ett gift par som bor i en villa i Tibro tillsammans med våra fyra barn: Ian 7 år, Isa 5 år, Loe 3 år och Lin 2 år. Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi finns på Youtube

jennyjontube

 

 

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2018 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skaffa en gratis bloggwww.bloggplatsen.se