jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under november 2016

Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2016 18:41


Årets första julmarknad kom tidigt i år för oss, och även för Tibro. Marknaden arrangerades av Tibro Handel och Tibroparken, och folkets park hade verkligen fått en ordentlig förvandling och julstämningen gick inte att ta miste på. Att det var kyligt och låg snö utanför bidrog ju också förstås. Barnen fiskade i fiskedammen, träffade Tomten och vi passade även på att låta barnen fotograferas med just Tomten och inom kort kommer den digitala bilden i inkorgen. Den såg ut att bli fin - barnen är ju lite vana vid att få ett objektiv upp i nyllet. ;) Det blev även att vi tog en bild på vägen ut också. /Jenny


#ViÄrTibro

Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2016 07:47


... och idag hittade vi. SNÖ!



Och precis lagom mycket för föräldrarna. ;)

Men den här blåsten är ju för tråkig alltså...

Allmänt · Ian · Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 6 november 2016 07:45

Vår husfluga är en seg en och igår såg vi den flyga omkring här.


Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 november 2016 14:52

Idag har Isas sista tand, den 20:e, trängt igenom. Det tog sin lilla tid, men så himla skönt att det är över, för det har stundom varit ganska jobbigt för både henne och även oss. Ians tänder kom sällan obemärkt heller och Loe har fortfarande bara två. De kom väl med lite ståhej de också, men överkomligt. Hoppas att det fortsätter så.


Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 5 november 2016 13:45



Ungen äter ju i stort sett allt så varför vara så precis. :D

Isa
Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 november 2016 16:48

I eftermiddag var det monsterdisco för de lite mindre barnen som också har höstlov. Biblioteket hade gjorts om ännu lite mer än vad som blev gjort vid nyrenoveringen som tog plats för inte alls så länge sedan. Nu fanns det ett godisbord, ansiktsmålning där Isa sminkades som en kattunge, ett dansrum med roligt ljus och självklart musik...

Jag hade sytt tre dräkter till barnen av ett par gamla panelgardiner, på ryggen sydde jag fast några taggar och för att göra dräkterna lite monsteriga så fick Ians och Isas tre extra ögon var på huvorna medan Loe fick ett extra stort öga.

Barnen verkade tycka att deras första disco var jätteskoj, även om de stod länge vid godisbordet... /Jenny


Allmänt · Ian · Isa · Loe
Av Jenny och Jon Sjöberg - 4 november 2016 12:06


Det är bäst att passa på när det är allmänhetens åkning samtidigt som det fungerar för oss. Så idag har vi varit där igen. Isa var lika övetygad den här gången om att hon kunde åka så henne släppte vi fri då och då och jorå, hon åkte.



Loe var som förra gången först i vagnen men när han vaknade till så fick det bli pulkan. Och Ian var som förra gången också, lika svårövertalad till detta. Men vi gjorde ett enormt framsteg idag känns det som när vi faktiskt fick honom att stå själv vid "plogen" och även röra fötterna så att han tog sig framåt. Och oj, så glad han blev när det gick upp för honom att han kunde.



Men det var dock Isa som bad om att få åka mer än vad vi tänkt och hon ville helst "åka fort" med mig - så då gjorde vi det lite grann. Det är ju ganska kul att åka skridskor ju! /Jenny

Allmänt · Ian · Isa · Loe

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
  1 2 3 4 5 6
7 8 9 10 11 12 13
14 15 16 17 18 19 20
21 22 23 24 25 26 27
28 29 30
<<< November 2016 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards