jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 29 oktober 2015

Shoppat på Gekås

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 oktober 2015 07:30

Tanken på att höggravid springa omkring i affärerna och jaga julklappar lockade mig inte och det är klart att möjligheten att beställa fanns. Men det är ju roligt att klämma också, så därför blev det en resa till Ullared och då framförallt till Gekås inbokad. Det är ju billigare där.

Vi hade en lista på julklappsförslag och fick med det vi tänkt. Adventskalendrar till barnen och jag har inte hittat Bamses kalender så billig som där. 119 kr. Till Isa ska Tomten bland annat komma med Skrållan och även den var väl billig: 279 kr?



Vi var upp en vända till barnkläderna också och hade väl inte tänkt köpa något, men så fanns det några roliga tröjor till Ian och några fina plagg till Isa.


  


Det var ju svårt att inte gå förbi babyavdelningen också även om det är långt kvar till vår beräknade leverans. Men det är ju aldrig fel att vara lite förberedd. Åkpåsarna kostade ju bara 149 kronor! Där råkade jag också hitta bygelskydd och eftersom de bara kostade 25 kronor styck så tog jag två.



Så mycket shoppat till mig och Jon blev det inte. Det här var ju inte vår resa och vi har ju så vi klarar oss med det mesta. Men den här t-shirten blev för svår att motstå.



Det var dock inte bara shopping och mat som upptog vårt besök - vi var ju väldigt nyfikna på att kika in i det nyöppnade leklandet på våning fyra. Under tredje turen in i varuhuset lyckades vi tajma öppettiderna på ett bra sätt.



Leklandet var toppen! Det var en småbarnssnäll plats där Isa kunde klättra upp och även åka rutschkana ner själv. Helt perfekt för barnen att få leka av sig, även om vi också tyckte det var skoj.



Vi hade bara lite otur med tiden i kassakön när vi skulle ut på eftermiddagen andra dagen. Då blev barnen rastlösa av att vänta, men annars gick det fort ut och eftersom den otroligt stora affärslokalen slukar så många så var det faktiskt inte så tjockt med folk därinne. Men att fylla på med energi var förstås ett måste och då passade det ju helt perfekt med Morgans chips. Riktigt goda! /Jenny 


 
 
Ingen bild

Dubbelfarmor

31 oktober 2015 16:08

Nu har jag äntligen varit här och läst om allt roligt som ni gjort under en tid. Kul att åka till Ullared .. Falkenberg och att hitta på roliga saker med barnen.
Tandläkarbesök kan ju vara ett aber men tur att det går att trolla bort deras tankar en stund.

Grattis till vinsten av SÅÅÅ mycket barnkläder!! Härligt att få börja på ny kula till trean! Det behövs ju en hel del i början.

Önskar att ni har en fin allhelgona. Vi har lite besök här och ska snart ha middag tillsammans. Det blir trevligt!
Kram till er hela familjen!

Jenny och Jon Sjöberg

31 oktober 2015 19:32

Ja, här händer det ena och andra, men idag har vi haft det lite lugnare. Skönt med sådana dagar också, även om det istället blir en del gjort på hemmaplan när vi inte är iväg.
Nu har vi lördagsmys och väntar på Så mycket bättre... och att barnen ska sova. ;) Kramar tillbaka! /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 20 april 08:00


I veckan drog jag med Lin och Sia ut på en liten utflykt. Vi hade en samling innan där vi med bildstöd gick igenom vad som skulle göras. Sedan tog vi tag i att packa fika i ryggsäckar, toabesök och påklädning. Med hjälp av Naturhistoriska riksmuseets...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Fredag 19 april 11:30


Nu har något av barnen missat skola det här läsåret på grund av sjukfrånvaro. Efter kyrkgruppen i tisdags kräktes Loe. De hade då varit i badhuset och även om vi misstänkte att det berodde på att han fått i sig klorvatten så kunde vi ju inte vara säk...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 18 april 16:00


Lin och Sia har tillverkat glitterflaskor, ett enkelt men väldigt fascinerande pyssel. I genomskinliga plastflaskor hällde vi olika sorters färgat glitter och diverse småsaker som stjärnor och annat roligt innan vi fyllde upp flaskorna med vatten. Ko...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 17 april 07:30

  Det här pysslet imponerade faktiskt lite på Lin när vi gjorde det, för det var något som hon inte sett innan. Och vid första kollen på utskriften ser allt huller om buller ut, men efter målning och vikning sker det magiska. För i en vinkel bli...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 16 april 15:30


... och så var det inte mer. Och det var inte bara vädret. Kråkfåglar har varit på det igen. Får väl köpa penséer eller nåt istället då...   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Oktober 2015 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards