jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 28 december 2012

Det blev en snabbis till stan...

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 december 2012 17:45

... idag igen för vi behövde köpa på oss lite grejer till källarrenoveringen som Jon håller på med. Reglingen i de inredda rummen måste bort och vi ska göra det så enkelt som möjligt efteråt och bara måla.

Vi var på Rusta, Biltema och för skojs skull tog vi även Dollarstore för där går det ju alltid att hitta något... och det gjorde vi. Ett par NAM-nappar för bara en tjuga och lika mycket kostade en barnvänlig mugg med stora handtag från Bambino, sedan blev det lite till också. ;)

Vid förra shoppingvändan blev det blöjbyte (dröjde bara fyra dagar mellan gångerna nu...) på Max och amning i bilen (har hänt många gånger sedan Ian föddes i och för sig - vad gör man inte för lite extra shoppingtid!) men nu slapp jag båda, för nu var vi inte hemifrån lika länge.

Mellandagsrean pågår och det finns fynd här och var i affärerna. Vi hittade bland annat stora mattor att ha i källaren sen, lite fler saker inför nästa jul med mera. På Dollarstore var det halva priset på till exempel ramar så det blev det några. Vi vill ju ha några foton på Ian framme. :)



Innan jul fick vi en avi om framkallade kort från Fuji att hämta ut - men det var inte vi som gjort den beställningen. Vi gick och lämnade lappen i rätt låda i området Kvarnhagen en bit härifrån. Och idag fick vi ett fönsterkuvert som inte heller var till oss. Adressen gick till Fagersanna och visserligen samma gata som vi bodde på förut men annars var det inte mycket som stämde. Men vi fick tag i personen som hade paket att hämta ut.

Lite märkligt att det blivit fel två gånger under den korta tiden som vi bott här. Får vi all post som är vår tro...?

När jag skottade snö vid postlådan och på gatan häromdagen hittade jag ett julkort som skulle till oss - liggande i en av snödrivorna. Så det var rena turen att kortet från min faster kom fram.

(Undrar om julkorten som vi skickat verkligen kommit fram som de ska...? Hoppas att ingen känner sig utanför för jag tror att vi ska fått med er allesammans - vi skickade ju till och med till förlossningen!)

Jon håller på i källaren, Nalle är rastad, Ian ligger och sover och jag ska pyssla lite här uppe innan vi intar soffan och tittar på På Spåret. Trevlig fredagsmyskväll! /Jenny

 
 
Malin

Malin

29 december 2012 14:16

Roligt med lite shopping :) Klart ni ska ha kort framme på ert charmtroll :)
Ha en fin lördag!
kramar

http://starchild88.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

29 december 2012 15:15

Japp, inget piggar upp som lite shopping (så länge jag slipper in i ett provrum...)!

Bilderna blir lätt kvar i datorn, eller på den bärbara hårddisken som vi säkerhetskopierar till men det är roligt att ha några framme också.

Ha det så bra du också! Roligt att du började blogga lite igen. :) /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Torsdag 28 mars 08:00


Vi var inte snabbast på´t men hade tur ändå för det fanns ägg kvar... Barnen letade kring Högåskyrkan och ganska snabbt hade barnen hittat varsitt fint Bamse-påskägg.    ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Onsdag 27 mars 17:30

  Med posten kom en hälsning från Påskharen som meddelade att han tänkte ha vägarna förbi senare. Och så blev det! På eftermiddagen fick barnen syn på honom, men då hade han redan hunnit gömma påskäggen i trädgården. Så efter lite meet & greet f...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 17:15

Igår var det Pippi Långstrump-tema på bibblan och särskilt på sagostunden som hölls på ett annat ställe än i det vanliga runda rummet då uppslutningen var så stor. Lin och Sia, som var pippiklädda, gick bland annat tipspromenad innan de satte sig ner...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 26 mars 12:45


... blev mycket lyckad och det var länge sedan som alla satt kvar så länge och åt middag. Det fanns allt möjligt att välja på i ost- och kexväg, men också lite godis, salta pinnar, sushi, stekt chilihalloumi med mera.   ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
          1 2
3 4 5 6 7 8 9
10 11 12 13 14 15 16
17 18 19 20 21 22 23
24 25 26 27 28 29 30
31
<<< December 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards