jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Direktlänk till inlägg 27 augusti 2012

Färdigmålat i TV-rummet

Av Jenny och Jon Sjöberg - 27 augusti 2012 21:45

Badrum i TV-rummet...


Idag har vi målat klart i TV-rummet så nu är det mycket ljusare och vi la dessutom på ett extra lager färg på fondväggen. Det känns riktigt skönt att ha fått det färdigt. Vi har planer på att måla i hallen också men så länge det springer folk in och ut där går inte det.

Det börjar på att bli mindre och mindre antal saker som vi kan göra nu innan vi flyttar in för gott. Att sätta upp saker på väggarna får vänta tills vi vet hur resten av möblerna ska stå.

På kvällen hann vi också visa ännu en person lägenheten. Hon verkade väldigt angelägen men vi får ser hur det går. Vore ju skönt att bli av med lägenheten som sagt... Eventuellt kunde hon ta den redan i mitten av september och det skulle vi kanske hinna med.

Vi har just slappat vid teven och unnat oss lite gott men nu blir det kvällspromenad med Nalle, dusch och sängen. Och händer det inget i babyväg under natten kanske vi tar Skövde imorgon. Lämna tillbaka lite färg, köpa torkarblad, titta på en spegel med mera står på listan...

 
 
skrivmoster

skrivmoster

28 augusti 2012 08:15

Kul att ni ser att listan på "att-göra-saker" krymper och det blir färdiga resultat! Ni är väldigt duktiga och flitiga! Härligt med ljus och det ser väldigt fräscht ut.

Ha en bra dag i Skövde! Kramar!

http://skrivmoster.bloggplatsen.se

Jenny och Jon Sjöberg

28 augusti 2012 08:18

Med lite ny färg känns det som om vi sätter vår egen prägel på huset, känns mer som vårt. Och ljust var nästan ett måste för att lura ögat att tro att det är lite större... ;)

Och det blev alltså ingen bebis i natt heller...

Jon har inte vaknat än men sen blir det frukost och Skövde. Kanske nästa gång vi åker till Skövde att det blir till förlossningen?

Ha en fin dag du också! Kramar i massor. /Jenny

 
Ingen bild

Linda

28 augusti 2012 09:59

Det blir fint! Kanske lika bra att bebisen har väntat med tanke på allt ni har fått gjort under tiden. Jag tror förresten att det blir en pojke! :)

Jenny och Jon Sjöberg

28 augusti 2012 12:16

Tänk när vi får flytta in på riktigt! :)

Jorå, det finns att göra lite här och var och egentligen ligger vi väl bra till även om vi helst vill ha ALLT färdigt NU.

Får väl se om det dyker upp en liten kille så småningom då... :) /Jenny

 
Lotta

Lotta

28 augusti 2012 11:21

Men!? Ingen bebis? Det var ju idag som Baby I skulle komma...hm...men den som väntar på nåt gott (eller i detta fall underbart!)...får väl vänta lite till då ;)

http://www.esmeralda71.blogg.se

Jenny och Jon Sjöberg

28 augusti 2012 12:21

Din gissning börjar ligga illa till. Jag tror mer och mer på den 31:e... Huset har det numret så det kanske är ett tecken?
Nu är vi på väg hemåt från Skövde med saker och utan värkar, men trött igen.
Så som den här graviditeten sett ut slutar den väl på något knepigt sätt också... /Jenny

Från
    Kom ihåg mig
URL

Säkerhetskod
   Spamskydd  

Kommentar

Av Jenny och Jon Sjöberg - Tisdag 16 april 07:00


Nu har Lin börjat om simskolan igen och håller till i stora bassängen, och i helgen var vi i badhuset så hon skulle få träna lite mer. Hela familjen var med och simmade och badlekte, men vi satte även Ian, Isa och Loe på att simma några längder och I...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Måndag 15 april 05:45


Efter förra måndagens plus har jag kämpat hårt den här veckan för jag ville verkligen inte ha två plus på raken. Och det blev det inte heller! Att det skulle bli minus visste jag faktiskt redan när jag gick och la mig igår för jag har aldrig gått u...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Söndag 14 april 15:45


Y E L L O W S T O N E     Jag vet inte exakt hur många avsnitt under hur lång tid man måste avklara för att verkligen bingea en serie, men jag tyckte att jag hyfsat fort tog mig igenom avsnitten som fanns ute, dvs. de fyra första säsongerna ...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 13 april 19:00

I eftermiddag besökte vi Fågelviksskolan då det anordnades en massa kul för barn och unga. Bland aktiviteterna fanns tipspromenad, fiskedamm, pyssel, ansiktsmålning, godisregn, möjlighet att testa på diverse sällskapsspel, dansa Just dance, sjunga ka...

Av Jenny och Jon Sjöberg - Lördag 13 april 09:00


Fastän det fortfarande är ganska kallt händer det saker i trädgården. Det finns blommor och knoppar här och var och det piggar ju verkligen upp. På väg mot rätt håll så att säga... även om vädret för närmsta tiden inte riktigt är med på de noterna. ...

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
    1 2 3 4 5
6 7 8 9 10 11 12
13 14 15 16 17 18 19
20 21 22 23 24 25 26
27 28 29 30 31
<<< Augusti 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Ovido - Quiz & Flashcards