jennyjon - vår vrå av världen - livet med fem barn

Alla inlägg under mars 2012

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 mars 2012 18:40

  

Nu kör vi på sommar!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 mars 2012 18:15

Rätt svar: friterade potatisskal!


Det var inte så lätt att gissa vad det var som vi ätit... Rätt svar är friterade potatisskal!

I samband med att vi åt hasselbackspotatis tyckte Jon att det var synd att slänga skalen (har ju ingen kompost) så han ville fritera dem. Bra idé där för det blev jättegott!

Caroline tvivlade på sig själv, hon tyckte att det såg ut som potatisskal men trodde väl inte att någon kunde äta det och gissade på något annat. Johan däremot gissade på just potatisskal, dock inte friterade. Så han var på sätt och vis den som gissade närmast.

Nu råkar vi känna Johan ganska väl, han är Jennys lillebror (och dansaren i vår version av Loreens Euphoria...) och pratade med honom. Han var väl inte i något direkt behov av något armband utan väljer att ge det till Caroline. Så grattis till dig, Caroline! Hör av dig med din adress så kommer armbandet på posten: jenjonsjoberg@hotmail.com

Av Jenny och Jon Sjöberg - 29 mars 2012 13:30

Estelle visades upp i en kofta gjord av en släkting och mamma tyckte att baby I minsann också ska få en kofta. Så hon har börjat sticka på en i fin babyull. Den blir nog jättesöt! /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2012 16:51

Idag såg jag blommande tibast för första gången i år, förra året dröjde det till den 15 april. Vi ligger helt klart lite före i år. Men idag var det bara lite sol på förmiddagen, sedan mulnade det på och nu regnar det. Trevligt med omväxling... Eller nåt. Allergikerna tycker nog att det är bra om det regnar bort lite pollen i alla fall. /Jenny

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2012 16:45

Häromdagen åt vi det här:

Och det var jättegott, men vad är det för något?

Lämna ditt svar tillsammans med blogg- eller mejladress i en kommentar.

Försten med exakt rätt svar vinner det här armbandet från Xenobia Design.

Vi börjar med en gissning per person så får vi se hur det går...

 

Tävlingen är avslutad och rätt svar är friterade potatisskal.

Grattis till Caroline!

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2012 16:30

På vardagarna går Jon upp tidigare än vad jag gör och äter frukost innan han far till jobbet. På sistone har han kokat ägg till sig och även till mig. Mina har han dessutom roat sig med att måla. Någon som är sugen på påsk kanske...? /Jenny

 

   

Av Jenny och Jon Sjöberg - 28 mars 2012 14:19

Idag fick vi vår inbjudan till föräldraträffar på Familjecentralen. Det ska hållas fyra stycken innan födseln och fyra senare i höst. Hoppas att det är någon mer i gruppen som likt oss har beräknad förlossning senare, för när sista träffen hållits i första omgången har vi nästan tre månader kvar... Men det är så det blir när det är semestrar.

Varje träff har en rubrik och första är Uppstart, sedan Dagen D, Samspel och fjärde träffen innan sommaruppehållet heter Hur blir det?


Vad tyckte ni om era föräldraträffar? Vad gjorde ni? Vad gav det?

Presentation


Välkommen till Jenny och Jon, ett gift par som bor i Tibro tillsammans med våra fem härliga barn. Ian är född -12, Isa -14, Loe -16, Lin -18 och Sia -21.

Följ oss i vår vardag!

Kontakt: jenjonsjoberg@hotmail.com

Vi har bloggat i över 13 år!

Den 25 juli 2010 startade vi jennyjon-bloggen. I över ett decennium har vi hållit liv i den här bloggen. Minst ett blogginlägg per dag har vi publicerat. Och fler ska det bli!

Vi finns på Youtube!

 

          Följ oss på Youtube:
               jennyjontube

 

      

Besökare just nu...


Kalender

Ti On To Fr
      1 2 3 4
5 6 7 8 9 10 11
12 13 14 15 16 17 18
19 20 21 22 23 24 25
26 27 28 29 30 31
<<< Mars 2012 >>>

Kategorier

Sök i bloggen

Arkiv

Besöksstatistik


Skapa flashcards